About Me

 Bun venit la Enciclopedie Universala, unde cuvintele contează 

Descoperiți idei interesante și perspective unice de la scriitori, gânditori și povestitori.

 Ce este Enciclopedie Universala ? 
logo
1
 Construit pentru cititori și scriitori 
logo

Construim un loc mai bun pe internet: o platformă deschisă unde cele mai bune povești se ridică spre vârf.

2
 Personalizat pentru dvs. 
logo

Urmați subiectele, scriitorii și publicațiile care vă interesează cel mai mult. Obțineți cele mai recente articole livrate în pagina de pornire sau în căsuța dvs. de e-mail.

3
 Cele mai bune articole din Enciclopedia Universala pentru doar 0 Lei pe lună 
logo

Deveneti membru pentru acces nelimitat la povești în profunzime de la scriitori de vârf și experți renumiti, selecții de la editori de inalta calitate, versiuni audio și multe altele.

 Iată câteva povestiri care ți-ar plăcea 
 — lectură placută — 
— lectură placută —
creierul maimuțelor

Oamenii de știintă injectează informatii în creierul maimuțelor folosind curentii electrici

În cadrul experimentului, echipa a pregătit doua maimuțe pentru a îndeplini sarcini bazate pe indicații vizuale și mișcare […..]

0 comments

 — lectură placută — 
— lectură placută —
6 probleme matematice

Rezolvarea acestor 6 probleme matematice majore vă poate aduce 6 milioane de dolari

Problemele Mileniului sunt cele șapte probleme matematice cele mai dificile, iar rezolvarea fiecăruia are o recompensă în valoare de 1 milion de dolari […..]

0 comments

 — lectură placută — 
— lectură placută —
tip de date abstract ADT

Structura de date și algoritmi – Stack

Accesarea conținutului în timp ce îl scoateți din Stack este cunoscut sub numele de Operație Pop. Într-o implementare cu array a operației pop ( ), elementul […..]

0 comments

 — gluma zilei — 
Glume bune

Dragi mei daca va placut gluma de mai sus si ati ratat glumele anterioare va invitam cu mare placere sa verificati rubrica noastra speciala cu glume, bancuri si anecdote.

 — provoacă-ti creierul — 
Quiz raspuns 12

După ce-ti pui creierul la muncă cel putin 30 de secunde poti sa apesi pe lacatel pentru a descoperi răspunsul

 — 30 de secunde ! Nu trisa ! — 

 — Din videoteca noastră — 
 — DE CE SUNT BĂTUTE FEMEILE ? — 

Dragi mei daca doriti sa vizionati mai multe documentare , reportaje si alte lucruri ineresante va invitam cu mare placere sa verificati rubrica noastra speciala.

responsive image
Bună ziua oameni buni

O scurtă introducere despre Autor. Așadar prenumele Autorului este ~ MARINEL ~ născut in anii 70, iubitor de foarte multe lucruri dupa cum ar fi : călatorii, muzică, filme, coding, citit, mașini, motoare, aventură, sporturi extreme, blogging, bucătaria tradițională românească, munte, mare, si multe alte lucruri frumoase pe care și dumneavoastră de asemenea le iubiți . Toate astea fiind spuse o să terminam aici scurta biografie despre autor si o să relatam un pic și despre pasiunea lui de a crea acest blog. Dupa cum bine știți sunt atât de multe lucruri extraordinare in lumea asta despre care cu siguranța nu o să auzim nici o dată, de ce ? ( pentru că de multe ori nu avem timp sa cautăm si să descoperim si alte lucruri frumoase care ne inconjoară sau pentru ca ne îndreptăm atenția doar spre anumite lucruri de care avem nevoie la momentul respectiv si nu mai bagam in seamă si existența altor lucruri senzaționale , de aceeea autorul a decis sa faca acest minunat blog pentru dumneavoastra si să vă capteze un pic atenția, in același timp dozându-vă cu entuziasmul care se propaga din minunatele articole pe care le ve-ţi parcurgeţi in acest blog. Ca urmare sunte-ti invitati să rasfoiți paginile si să va bucurați de conținutul lor. De asemenea autorul sugereaza sa vă abonați la acest blog care este absolut gratuit, ca să fiți in permanența la curent cu noile articole care vor fi postate, articole care cu siguranța fac parte din sfera dumneavoastră de interes.

— Autorul vă doreste multa sănătate AND HAPPY READING —

partajati

Tribute